Δε θα έχουμε παγκόσμιο τουρνουά Counter Strike στο εγγύς μέλλον

Παρά τα εξαιρετικά τουρνουά της Dota 2, η Valve δεν έχει προς το παρόν παρόμοια σχέδια για το Counter Strike: Global Offensive

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Παρά τα εξαιρετικά τουρνουά της Dota 2, η Valve δεν έχει προς το παρόν παρόμοια σχέδια για το Counter Strike: Global Offensive 

dota2

Το Διεθνές Dota 2 Πρωτάθλημα, «The International», στέφθηκε με επιτυχία για τη διοργανώτρια εταιρεία Valve, καταλήγοντας πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ για το υπέρογκο χρηματικό έπαθλο των 18 εκατομμυρίων δολλαρίων που προσέφερε στο νικητή. Η ομάδα Evil Geniuses μοιράστηκε το χρηματικό ποσό, με κάθε μέλος της να κερδίζει περίπου 6,6 εκατομμύρια δολλάρια.

Παρά την ολοένα αυξανόμενη επιτυχία του τουρνουά του καλοκαιριού και το τεράστιο ποσό χρημάτων που κέρδισε η Valve από την εκδήλωση, η εταιρεία δεν βιάζεται να οργανώσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα για άλλα δημοφιλή eSports, όπως το Counter Strike: GO. Μιλώντας στο IGN, ο Erik Johnson της Valve είπε: «Είμαστε πολύ άνετοι με την αξιοποίηση διαφορετικών προσεγγίσεων από διαφορετικά projects για την επίλυση παρόμοιων προβλημάτων. Ως εταιρεία, στην πραγματικότητα μαθαίνουμε περισσότερα όταν το κάνουμε αυτό».

dota-2

Αν όλοι ακολουθούμε την ίδια κατεύθυνση, δε θα αντιλαμβανόμαστε πότε τα κάνουμε θάλασσα. Κατά κάποιον τρόπο, θέλουμε να διαφοροποιήσουμε ένα σύνολο αποφάσεων σε διαφορετικά projects, γιατί έτσι θα βρούμε γρήγορα τη σωστή απάντηση στο πρόβλημα μας, σε αντίθεση με το σκεπτικό του ότι «έχουμε κάτι που πάει καλά, άρα όλοι ασχολούμαστε με αυτό».

Ο Johnson επίσης ρωτήθηκε αν θα δούμε το Counter Strike στη νέα engine της Valve, τη Source Engine 2, όπως θα συμβεί με τη Dota 2 αργότερα αυτό το έτος. «Είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξει στη Source 2  κάποια στιγμή», είπε. «To Counter Strike μεγαλώνει. Η Dota 2 είναι αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε προς το παρόν».

Πηγή: International Business Times

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.