Νέο υλικό για το Dead or Alive 5: Last Round

Πολλά κοστούμια αλλά και νέος παίκτης

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πολλά κοστούμια αλλά και νέος παίκτης

DOA5-LR-Shot-04

Η Koei Tecmo έδωσε πληροφορίες για επερχόμενα updates, καθώς επίσης και για νέα κοστούμια για το Dead or Alive 5: Last Round, στο Dead or Alive Festival.

Updates

Στις 11 Αυγούστου, έρχεται το update 1.04 το οποίο θα προσθέσει μία νέα πίστα με το όνομα Fireworks καθώς το πακέτο κοστουμιών Lovely Summer Costume 2015. Επίσης θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές για την ισορροπία του παιχνιδιού.

Αργότερα, την άνοιξη του 2016, θα κυκλοφορήσει ένα μεγάλο update το οποίο θα προσθέσει μία νέα πίστα καθώς και έναν νέο χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το update θα έχουμε αργότερα.

Κοστούμια

Τον Σεπτέμβριο, θα κυκλοφορήσουν νέα κοστούμια για το Dead or Alive 5: Last Round, βασισμένα σε παιχνίδια της Nihon Falcom όπως το The Legend of Heroes: Sen no Kiseki και το Trails in the Sky. Τον Οκτώβριο, θα κυκλοφορήσει το πακέτο κοστουμιών Everyone’s Halloween Costume. Τον Νοέμβριο, θα κυκλοφορήσουν κοστούμια βασισμένα στο παιχνίδι για smartphones, Schoolgirl Strikers της Square Enix.

Την άνοιξη του 2016, θα έρθουν για το παιχνίδι, κοστούμια βασισμένα στους χαρακτήρες της Tatsunoko Productions.

Περισσότερα νέα για το Dead or Alive 5 Last Round

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.