Ο Justin Kurzel μιλάει για την επερχόμενη ταινία Assassin’s Creed

Δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας Assassin’s Creed που μας γεννούν προσδοκίες…

Δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας Assassin’s Creed που μας γεννούν προσδοκίες…

Οι ταινίες βιντεοπαιχνιδιών έχουν ιστορικό αμφιβόλου ποιότητας, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η ανερχόμενη ταινία Assassin’s Creed θα αντιστρέψει αυτήν την τάση. Αλλά ο σκηνοθέτης Justin Kurzel πιστεύει πως το Assassin’s Creed θα μπορούσε να γίνει μια καλή ταινία λόγω της βαθιάς της πλοκής, η οποία είναι γεμάτη ίντριγκα και ιστορικά στοιχεία, καθώς και του θεάματος που μπορεί να προσφέρει.
Όταν ο Kurzel ρωτήθηκε από το IGN γιατί πιστεύει πως το Assassin’s Creed θα μπορούσε να γίνει μια ωραία ταινία απάντησε: «Επειδή νομίζω ότι υπάρχει τόσο πολλά πίσω από αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι τυπικό shoot-em-up παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι είναι τυπικό μονοδιάστατο παιχνίδι. Υπάρχει μια καρδιά και μια ιστορία σε αυτό».

Ο Kurzel συνέχισε λέγοντας ότι η «ανθρώπινη» πλευρά της ιστορίας του Assassin Creed μπορεί να βοηθήσει την ταινία να φανεί ελκυστική σε ένα ευρύ κοινό.

257015

«Η όλη ιδέα των αναμνήσεων και η όλη ιδέα ότι αποτελούμαστε από τους προγόνους μας και μέσα μας φέρουμε το DNA τους, καθώς και ότι έχουμε πρόσβαση σε αυτούς τους προγόνους και κατά κάποιο τρόπο ανταποκρίνονται σε αυτό που είμαστε τώρα – αυτό είναι απλά ένα απίστευτα ισχυρό πράγμα που προκαλεί περιέργεια στον άνθρωπο και έτσι νομίζω ότι υπάρχει κάτι που είναι πραγματικά πρωτότυπο και πολύ φρέσκο και γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει κερδίσει 90 εκατομμύρια παίκτες. Πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από την απλή διασκέδαση του παιχνιδιού. Υπάρχει σίγουρα μια κουλτούρα στην οποία ανταποκρίνονται οι άνθρωποι».

Η ταινία Assassin’s Creed ξεκινά γυρίσματα αργότερα αυτό το έτος πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία της το Δεκέμβριο του 2016. Θα πρωταγωνιστούν οι αγαπητοί ηθοποιοί Michael Fassbender, Marion Cotillard, και Michael K. Williams.

Η τελευταία ταινία του Kurzel, μια νέα έκδοση του κλασικού Macbeth του Σαίξπηρ, βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβριο. Οι αστέρες του κινηματογράφου Fassbender και Cotillard έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πηγή: GameSpot

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.