Γυναίκα πρωταγωνίστρια στο νέο Assassin’s Creed: Syndicate (;)

Playable χαρακτήρας με το όνομα Evie

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Playable χαρακτήρας με το όνομα Evie

1247750830243440043

Μετά από έναν χρόνο και αφού δεν το είδαμε στο Assassin’s Creed: Unity, φήμες λένε ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Assassin’s Creed: Syndicate. Η μορφή της διέρρευσε στο Kotaku και είναι η γυναίκα που βλέπετε στην φωτογραφία.

Το Assassin’s Creed αυτού του φθινοπώρου, το οποίο πρόκειται να έχει το όνομα Assassin’s Creed: Syndicate (και όχι Assassin’s Creed: Victory), θα δώσει στους παίκτες πρόσβαση σε δύο κύριους χαρακτήρες: τον Jacob και την Evie. Σύμφωνα με το Kotaku, πρόκειται για δύο αδέρφια που ζουν στο Βικτοριανό Λονδίνο, όπου διαδραματίζεται η ιστορία του παιχνιδιού.

ACV-tower-790x474

Η Ubisoft είχε δημιουργήσει το 2012 την Aveline στο Assassin’s Creed: Liberation. Απέφυγε όμως να δημιουργήσει χαρακτήρα στο Assassin’s Creed: Unity, δηλώνοντας πως ένας γυναικείος χαρακτήρας θέλει τα διπλάσια animations σε σχέση με τον ανδρικό.

Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε τίποτα ακόμη, όμως οι φήμες λένε πως ο Jacob,ο αδερφός της, θα είναι ο κύριος χαρακτήρας στο 75% της ιστορίας.  Δυνατή θα είναι η αλλαγή στην Evie ενδιάμεσα στα missions. Τέλος, δεν θα υπάρχει καθόλου multiplayer, ενώ το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Playstation 4.

Περιμένουμε σύντομα την επιβεβαίωση αυτής της είδησης, μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace.gr

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed: Syndicate