Δείτε τα νέα features και areas για το The Elder Scrolls Online πριν το relaunch

Αρχίζοντας από την εβδομάδα αυτή, το The Elder Scrolls Online θα αφήσει το ‘σημάδι’ του ως Tamriel Unlimited.

Platforms
 

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlmited

TheElderScrollsOnline1

Αρχίζοντας από την εβδομάδα αυτή, το The Elder Scrolls Online θα αφήσει το ‘σημάδι’ του ως Tamriel Unlimited. Η Zenimax Online Studios κυκλοφόρησε ένα launch trailer, το  οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νέων αλλαγών και των νέων features.

Elder_1

Mία από τις μεγαλύτερες αλλαγές από το launch του παιχνιδιού τον Μάιο του 2014, είναι το πολυαναμενόμενο Justice System. Το feature αυτό βγήκε live νωρίτερα των προηγούμενο μήνα και δίνει την δυνατότητα στους παίχτες να κλέψουν, καθώς και να ‘δολοφονήσουν’ οποιοδήποτε. Μπορεί να ακούγεται κάπως ακραίο, αλλά είναι ένα από τα features της σειράς Elder Scrolls εδώ και πολύ καιρό. Αυτό μπορεί να είναι ίσως και το πρώτο βήμα, στο να προστεθούν τα Thieves Guild και Dark Brotherhood quests. Λογικά τα παραπάνω, θα εστιάζουν στην κλοπή και στις εκτελέσεις αντίστοιχα.

Εκτός από το extra αυτό υλικό, το Tamriel Unlimited update θα ‘σημαδέψει’ την μετάβαση του The Elder Scrolls Online στο buy-to-play ‘μοντέλο’. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι  και στην συνεχεία να παίξουν ελεύθερα. Με λίγα λόγια, δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την μηνιαία συνδρομή, που υπήρχε κατά την διάρκεια του launch.  Οι τωρινοί χρήστες θα μπορέσουν να συνεχίσουν την μηνιαία πληρωμή τους, μέχρι να αναβαθμιστούν οι λογαριασμοί τους σε ESO Plus.  Η αναβάθμιση αυτή πολλά in-game bonuses, συμπεριλαμβανομένου των cosmetic και convenience items.

The-Elder-Scrolls-Online-fields

Το  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου, για PlayStation 4 και Xbox One, καθώς PC έκδοση υπάρχει ήδη.

Πηγή

 

Περισσότερα νέα για το The Elder Scrolls Online