Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξειδίκευση ήρωα

Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη εξειδίκευση ήρωα που έφτασε πρόσφατα στο PBE, απο διάφορα μέλη της Riot

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη εξειδίκευση ήρωα που έφτασε πρόσφατα στο PBE, από διάφορα μέλη της Riot.

xczxcc

Όπως θα έχετε διαβάσει όταν παίζετε ένα ήρωα θα λαμβάνετε πόντους, βαθμίδες και ανταμοιβές ανάλογα με το πόσο καλά τα πήγατε και με βάση την απόδοση της ομάδας σας.

Προς το παρόν στα σχέδια της Riot βρίσκονται τα παιχνίδια σε Team Builder και τα Normals, καθώς σκέφτονται ακόμη εάν θα το συμπεριλάβουν και σε Arams, Dominion και CoOp modes. Η εξειδίκευση θα αποτελείται από πέντε επίπεδα με το επίπεδο 5 να είναι το μεγαλύτερο επίπεδο που θα μπορείτε να φτάσετε. Ανάλογα με την επίδοση σας στο κάθε παιχνίδι θα βαθμολογείστε με από τo D μέχρι το S+ αλλά αυτός ο βαθμός δεν θα φαίνεται κάπου πάρα μόνο στο τέλος του κάθε παιχνιδιού. Όσο πιο υψηλός είναι αυτός ο βαθμός, τόσο περισσότερους πόντους θα παίρνεις για να φθάσεις στο τελικό επίπεδο και να πάρεις τα ανάλογα βραβεία!

Grade

Champs_Sliced_Eng

Σύμφωνα με της πληροφορίες που έδωσε η Riot, θα χρειάζεται μέσο όρο 15 με 30 παιχνίδια για να φθάσεις στην βαθμίδα 5, αλλά στο μέλλον θα προστεθούν επιπλέον βαθμίδες. Σκοπός της Riot είναι να μην γίνεται επικέντρωση σε ένα μόνο ήρωα, αλλά να δίνεται σημασία και σε άλλους ήρωες. Το σύστημα θα έχει καινούρια αρχή, δηλαδή δεν θα λάβει υπόψιν προηγούμενα παιχνίδια που έχεις κάνει με ένα ήρωα. Σε περίπτωση nerfs, buffs αλλά και champion rework δεν θα γίνεται reset η εξειδίκευση ήρωα. Ακόμη κάτι καλό, που δυστυχώς υπάρχει στα παιχνίδια κατάταξης από Platinum και πάνω, δεν θα υπάρχει μείωση επιπέδου εάν κάνετε καιρό να παίξετε κάποιο συγκεκριμένο ήρωα.

Στη 4η βαθμίδα και στη 5η βαθμίδα θα ξεκλειδώνεις:

xczczxc

  • Σήμα Οθόνης Φόρτωσης
  • Προσαρμοσμένη έκφραση
  • Banner ανακοίνωσης

 

IoNbJPD
Όταν είστε in-game πατώντας τα πλήκτρα ctr+6 θα σας εμφανίζει την προσαρμοσμένη έκφραση, η οποία προς το παρόν θα είναι ορατή μόνος στους συμπαίκτες σου. Το σήμα οθόνης φόρτωσης και η προσαρμοσμένη έκφραση θα είναι ορατά σε όλα τα modes

Μελλοντικές ιδέες

Η Riot επεξεργάζεται ιδέες για μελλοντικά έπαθλα που μπορεί να προσθέσει λαμβάνοντας ιδέες από παίχτες αλλά και από το εσωτερικό προσωπικό της Riot. Σύμφωνα με μερικά σχόλια που έχουν αφήσει, σκέφτονται να προσθέσουν εικονίδια ως έπαθλα, αλλά προς το παρόν δεν είναι μέσα στα σχέδια τους.Όσο αφορά skins για κάθε εξειδίκευση κάποιου συγκεκριμένου ήρωα, η Riot δεν σχεδιάζει προς το παρόν να σχεδιάσει συγκεκριμένο skin για κάθε ήρωα, και να το δίνει εάν φτάσεις στην υψηλότερη βαθμίδα.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε προς το παρόν για την Εξειδίκευση ήρωα. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace.gr 

Περισσότερα νέα για το League of Legends