2 νέοι δωρεάν χάρτες για το Evolve

Η 2K Games αποκάλυψε πως 2 νέα maps, έρχονται σύντομα για το cooperative παιχνίδι, Evolve.

Platforms
 

Τα 2 νέα maps για το Evolve: Broken Hill Mine και Broken Hill Foundry

qu3a4sxwtolwbwsad0ze

Η 2K Games αποκάλυψε πως 2 νέα maps, έρχονται σύντομα για το cooperative παιχνίδι, Evolve. Οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τους χάρτες αυτούς, στα Hunt, Nest και Rescue modes. Πρόσβαση σε αυτούς, θα έχετε μέσο κάποιου custom match, evacuation campaign ή skirmish.

Ο πρώτος νέος χάρτης ονομάζεται Broken Hill Mine και περιλαμβάνει ένα μεγάλο λαβύρινθο με σπηλιές, που επεκτείνεται κάτω από την επιφάνεια.  Το σύστημα αυτό των σπηλιών, θα χωρίζεται σε 3 areas:  ένα πέτρινο λατομείο, μια αντίστοιχη δηλητηριώδη φωλιά και μία με ένα τεράστιο ιμάντα μεταφοράς.

evolve-jan-first-look-screenshot-4

Το τέρας θα μπορεί να κερδίζει απόσταση στον χάρτη, διαλύοντας  κάποιες εισόδους. Χάρη στο γεγονός πως οι σπηλιές αυτές θα έχουν περιορισμένο χώρο, οι παίχτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν πιο stealth και close-combat τρόπο. Αν οι Hunters νικάνε το campaign, θα ξεκλειδώσουν shield drones για τον χάρτη αυτό. Στην περίπτωση που το Monster έχει το προβάδισμα, θα έχει την δυνατότητα να καταστρέψει το mining drill, δημιουργώντας έτσι σεισμούς. Οι σεισμοί αυτοί, αναγκάζουν τα πτηνά να πετάξουν προς διάφορες κατευθύνσεις, δημιουργώντας έτσι αντιπερισπασμό. Ένας αρκετά αποτελεσματικός τρόπος για ξεγελάσετε τους Hunters, από το να βρουν την αληθινή τοποθεσία.

evolve_BehemothTeaser2.0.0

Ο δεύτερος χάρτης ονομάζεται Broken Hill Foundry και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από χαμηλά ταβάνια, ανοιχτές περιοχές και διαδρόμους. Οι παίχτες θα πρέπει να διασχίσουν ένα warehouse, καταλήγοντας έτσι στους δρόμους. Εάν νικούν οι Hunters,  θα ξεκλειδώσουν supercharged jetpacks για τον χάρτη αυτό. Αντίστοιχα, το Monster θα μπορεί να καταστρέψει το foundry για να δυναμώσει τα κοντινά του χτυπήματα.

2434911-evolve+-+jan+first+look+screenshot+(3)_result

Οι 2 χάρτες αναμένεται να κυκλοφορήσουν δωρεάν για Xbox One από τις 31 Μαρτίου. Οι εκδόσεις για PC και PlayStation 4, αναμένονται για τις 30 Απριλίου.

Για να μάθετε περισσότερα για το Evolve, μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Evolve