Νέες λεπτομέρειες για το Dragonball Xenoverse

Με βάση ενός leak στο Αmazon Japan που ανακάλυψε το ShonenGameZ, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 47 διαφορετικούς χαρακτήρες.

Genre
 
Developer
 

Νέες πληροφορίες για το Dragonball Xenoverse

 

281659-dbno

Με βάση ενός leak στο Αmazon Japan που ανακάλυψε το ShonenGameZ, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 47 διαφορετικούς χαρακτήρες. Η περιγραφή του guidebook , αποκάλυψε επίσης  πως θα είναι διαθέσιμα 12 Master Quests, 50 Parallel Quests, 200 skill options, και 400 διαφορετικά κομμάτια εξοπλισμού.

Ο σκοπός σας ως Time Patroller, είναι διορθώσετε την ιστορία τοu Dragonball universe. Εξαιτίας μερικών χρονικών ‘ανωμαλιών’, η ιστορία έχει γραφτεί ξανά. Για να διορθώσετε το ‘λάθος’ αυτό, θα πρέπει να παλέψετε και να νικήσετε τον εγκέφαλο που κρύβετε πίσω από όλα αυτά.

Συνολικά υπάρχουν 12 Master Quests διαθέσιμα στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας, και Perfect Capture των Parallel Quests 7 έως 50. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 200 διαφορετικά skills lists και 400 equipment lists στο Shop Data, και  να αναβαθμίσετε το υλικό αυτό  με το Z Soul List.

Το Dragonball Xenoverse θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PlayStation 4, X-box 360, X-box One και PC στις 27 Φεβρουαρίου. Bandai Namco Games και Dimps, αποκάλυψαν πρόσφατα πως θα κυκλοφορήσουν επίσης 3 DLC packs, με το πρώτο από αυτά να αναμένεται το Μάρτιο.

 

Περισσότερα νέα για το Dragon Ball: Xenoverse