Νέες πληροφορίες για το Dying Light (+Video)

Ετοιμαστείτε για πολύ… σφάξιμο! Η Techland, δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Dying Light. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer για το ασυμμετρικό Multiplayer του παιχνιδιού, ενώ έκανε μία μικρή σύνοψη όλου του περιεχομένου. Το Dying Light, είναι ένα Open-World, Survival-Horror, Action-Adventure παιχνίδι. Το Campaign, θα υποστηρίζει μέχρι και 4 παίκτες Co-op, ενώ η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι περίπου 50 ώρες. Για να δημιουργήσουν την απόλυτη Zombie Survival εμπειρία όμως, αποφάσισαν να προσθέσουν έναν επιπλέον στοιχείο. Όσοι παίζουν Online, θα πρέπει να υπολογίσουν, πως ανά πάσα στιγμή, μπορεί να εισβάλλει κάποιος άλλος παίκτης στον κόσμο τους. Ο παίκτης, θα […]

Ετοιμαστείτε για πολύ… σφάξιμο!

gs-dying-light

Η Techland, δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Dying Light. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer για το ασυμμετρικό Multiplayer του παιχνιδιού, ενώ έκανε μία μικρή σύνοψη όλου του περιεχομένου.

Το Dying Light, είναι ένα Open-World, Survival-Horror, Action-Adventure παιχνίδι. Το Campaign, θα υποστηρίζει μέχρι και 4 παίκτες Co-op, ενώ η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι περίπου 50 ώρες. Για να δημιουργήσουν την απόλυτη Zombie Survival εμπειρία όμως, αποφάσισαν να προσθέσουν έναν επιπλέον στοιχείο. Όσοι παίζουν Online, θα πρέπει να υπολογίσουν, πως ανά πάσα στιγμή, μπορεί να εισβάλλει κάποιος άλλος παίκτης στον κόσμο τους. Ο παίκτης, θα χειρίζεται ένα εξαιρετικά δυνατό Zombie, με την ονομασία Night Hunter.

Όσοι θέλουν να παίξουν ως Night Hunters, θα πρέπει να προ-παραγγείλουν το παιχνίδι. 

Το Dying Light, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 30 Ιανουαρίου.

Απολαύστε το Gameplay Trailer:

Περισσότερα νέα για το Dying Light