Αποκαλύφθηκε νέος χαρακτήρας για το Mortal Kombat X

Ο Quan Chi επιστρέφει! Μετά από δύο μέρες συνεχόμενου Teasing, από τον Ed Boon (αφεντικό της NetherRealm Studios), αποκαλύφθηκε ο επόμενος χαρακτήρας του Mortal Kombat X, ο σκοτεινός μάγος Quan Chi. Στο παρακάτω βίντεο, ο Executive Producer, Shaun Himmerick, παρουσιάζει τις 3 διαφορετικές εκδοχές του Quan Chi (‘Warloc’, ‘Summoner’, ‘Sorcerer’) τις οποίες βλέπετε σε δράση ενάντια στον Kano, ο οποίος στο τέλος του trailer συναντά και το δικό του (όχι ιδιαίτερα ευχάριστο) τέλος. Το Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015 για PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 και Xbox One. Δείτε τον Quan Chi εν ώρα δράσης:

Ο Quan Chi επιστρέφει!

gs-quan-chi

Μετά από δύο μέρες συνεχόμενου Teasing, από τον Ed Boon (αφεντικό της NetherRealm Studios), αποκαλύφθηκε ο επόμενος χαρακτήρας του Mortal Kombat X, ο σκοτεινός μάγος Quan Chi.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Executive Producer, Shaun Himmerick, παρουσιάζει τις 3 διαφορετικές εκδοχές του Quan Chi (‘Warloc’, ‘Summoner’, ‘Sorcerer’) τις οποίες βλέπετε σε δράση ενάντια στον Kano, ο οποίος στο τέλος του trailer συναντά και το δικό του (όχι ιδιαίτερα ευχάριστο) τέλος.

Το Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015 για PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

Δείτε τον Quan Chi εν ώρα δράσης:

Περισσότερα νέα για το Mortal Kombat X