Ο ‘Notch’ επιβεβαιώνει την εξαγορά της Mojang από την Microsoft!

Επίσημη η εξαγορά έναντι 2.5 δις δολαρίων Οι φήμες που ήθελαν την Microsoft να εξαγοράζει την Mojang, δημιουργό του Minecraft, πήραν επίσημες διαστάσεις, από τα λόγια του ίδιου του ‘Notch‘, CEO της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αφήνει την εταιρία για τα καλά, μιας και δεν είχε ασχοληθεί με το developing του Minecraft για αρκετό καιρό! Ο Markus δήλωσε τα εξής: ‘ Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν κανονικό game developer. Φτιάχνω παιχνίδια επειδή μου αρέσουν τα παιχνίδια και το να προγραμματίζω, αλλά όχι για να γίνουν διάσημα παιχνίδια. Πριν αρκετό καιρό αποφάσισα να φύγω από το developing του Minecraft ώστε […]

Επίσημη η εξαγορά έναντι 2.5 δις δολαρίων
gs-notch

Οι φήμες που ήθελαν την Microsoft να εξαγοράζει την Mojang, δημιουργό του Minecraft, πήραν επίσημες διαστάσεις, από τα λόγια του ίδιου του ‘Notch‘, CEO της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αφήνει την εταιρία για τα καλά, μιας και δεν είχε ασχοληθεί με το developing του Minecraft για αρκετό καιρό!

Ο Markus δήλωσε τα εξής:

‘ Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν κανονικό game developer. Φτιάχνω παιχνίδια επειδή μου αρέσουν τα παιχνίδια και το να προγραμματίζω, αλλά όχι για να γίνουν διάσημα παιχνίδια.

Πριν αρκετό καιρό αποφάσισα να φύγω από το developing του Minecraft ώστε να μπορέσω να δοκιμάσω νέα πράγματα. Στην αρχή απέτυχα μιας και προσπάθησα να φτιάξω κάτι μεγάλο.

Όταν αποφάσισα να το περιορίσω σε μικρά demo και προσωπικούς στόχους, άρχισα να το χαίρομαι.

Τότε δεν ήμουν σίγουρος για το πως ταιριάζω μέσα στην Mojang, όπου υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν σοβαρή δουλειά, αλλά από την στιγμή που με θεωρούσαν σημαντικό, αποφάσισα να μείνω. ‘

Τελειώνοντας, τόνισε πως η πώληση της εταιρείας δεν έγινε για τα χρήματα, αλλά για τον εαυτό του, μιας και δεν θέλει να εμπλέκεται σε κάτι τόσο μεγάλο άλλο ποια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Phil Spencer, επικεφαλή του Xboxνα επιβεβαιώνει την εξαγορά της Mojang.

Περισσότερα νέα για το Minecraft