Τα UK Charts της εβδομάδας (31/8 – 7/9)

Στην κορυφή το Sims 4 Στα Charts της εβδομάδας που μας πέρασε, βλέπουμε το Sims 4 να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, 2 μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του (5/9). Το Metro Redux έπεσε στην 3η θέση, ενώ το Watch Dogs σκαρφάλωσε στην 2η. Στην 4η και 5η θέση, βλέπουμε τα Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition και The Last of Us: Remastered αντίστοιχα. Επίσης, μεγάλη άνοδο είχε το Wolfenstein: The New Order, η οποία οφείλεται σε συγκεκριμένες προσφορές που υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, γνωρίζουμε από… τώρα τον κορυφαίο τίτλο σε πωλήσεις αυτής της εβδομάδας, […]

Platforms
 

Στην κορυφή το Sims 4

gs-thesims4

Στα Charts της εβδομάδας που μας πέρασε, βλέπουμε το Sims 4 να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, 2 μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του (5/9). Το Metro Redux έπεσε στην 3η θέση, ενώ το Watch Dogs σκαρφάλωσε στην 2η.

Στην 4η και 5η θέση, βλέπουμε τα Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition και The Last of Us: Remastered αντίστοιχα. Επίσης, μεγάλη άνοδο είχε το Wolfenstein: The New Order, η οποία οφείλεται σε συγκεκριμένες προσφορές που υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, γνωρίζουμε από… τώρα τον κορυφαίο τίτλο σε πωλήσεις αυτής της εβδομάδας, με το Destiny να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε προ-παραγγελίες.

Δείτε την λίστα της εβδομάδας:

 1. The Sims 4
 2. Watch Dogs
 3. Metro Redux
 4. Diablo III: Ultimate Evil Edition
 5. The Last of Us Remastered
 6. Call of Duty: Ghosts
 7. Minecraft: Xbox 360 Edition
 8. Plants Vs Zombies: Garden Warfare
 9. Minecraft: PlayStation 3 Edition
 10. Grand Theft Auto 5
 11. Madden NFL 15
 12. The Lego Movie Videogame
 13. Titanfall
 14. Wolfenstein: The New Order
 15. Tomodachi Life
 16. Lego Marvel Super Heroes
 17. Terraria
 18. Assassin’s Creed 4: Black Flag
 19. Sniper Elite 3
 20. Battlefield 4
Περισσότερα νέα για το Metro Redux