Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ryse για το PC!

Καθώς και τα μπόνους των προ-παραγγελιών Όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό η Crytek, το μέχρι πρότινος Exclusive του Xbox One, Ryse: Son of Rome, θα έκανε την εμφάνιση του και στα PC αυτό το Φθινόπωρο. Σήμερα λοιπόν, αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω Steam. Το Ryse: Son of Rome, κοστολογείται στα 40 ευρώ και περιέχει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα. Όσοι το προ-παραγγείλουν θα πάρουν δωρεάν και το Soundtrack του παιχνιδιού.   Η ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PC έχει οριστεί στις 10 Οκτωβρίου. Απολαύστε το Trailer:

Καθώς και τα μπόνους των προ-παραγγελιών

gs-Rysesonofrome2

Όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό η Crytek, το μέχρι πρότινος Exclusive του Xbox One, Ryse: Son of Rome, θα έκανε την εμφάνιση του και στα PC αυτό το Φθινόπωρο.

Σήμερα λοιπόν, αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω Steam.

Το Ryse: Son of Rome, κοστολογείται στα 40 ευρώ και περιέχει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα. Όσοι το προ-παραγγείλουν θα πάρουν δωρεάν και το Soundtrack του παιχνιδιού.  

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PC έχει οριστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Ryse: Son Of Rome