Το Ryse: Son of Rome έρχεται στο PC!

Νέα συμφωνία ανάμεσα στην Deep Silver και την Crytek Η μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα του Xbox One, Ryse: Son of Rome, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο Φθινόπωρο του 2014. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Deep Silver θα αναλάβει την διάθεση του τίτλου στα ράφια των καταστημάτων, με την Crytek να αναλαμβάνει την ψηφιακή διακίνηση. Η έκδοση του Ryse: Son of Rome για το PC, θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Survival Mode και διάφορων χαρτών αλλά και skins. Εκτός από τα DLC, η έκδοση του PC θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση και θα […]

Νέα συμφωνία ανάμεσα στην Deep Silver και την Crytek

gs-rysesonofrome

Η μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα του Xbox One, Ryse: Son of Rome, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο Φθινόπωρο του 2014. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Deep Silver θα αναλάβει την διάθεση του τίτλου στα ράφια των καταστημάτων, με την Crytek να αναλαμβάνει την ψηφιακή διακίνηση.

Η έκδοση του Ryse: Son of Rome για το PC, θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Survival Mode και διάφορων χαρτών αλλά και skins.

Εκτός από τα DLC, η έκδοση του PC θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση και θα επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στον χάρτη ‘ Ruins ‘ αλλά και στο σπαθί ‘ Legionnaire’s Trust ‘ που αποτελούσε μέχρι πρόσφατα προνόμιο των κατόχων της Special Edition.

Το Ryse: Son of Rome αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο PC μέσα στο Φθινόπωρο του 2014.

Περισσότερα νέα για το Ryse: Son Of Rome