Δεν θα πάρει παράταση η κυκλοφορία του GTA V

Σύμφωνα με την Rockstar Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως η Next-Gen έκδοση του GTA V, θα κυκλοφορούσε το 2015 και όχι το Φθινόπωρο του 2014. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Rockstar όμως, σε δημοσίευση στο Support Forum της εταιρείας, η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA V δεν έχει αλλάξει. Αν ισχύουν τα λεγόμενα του υπαλλήλου της Rockstar, σίγουρα είναι πολύ ευχάριστα νέα για όλους μας. Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι μέρες περνάνε, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.   Εσείς τι πιστεύετε; Θα βγει μέσα στο Φθινόπωρο του 2014 ή θα κυκλοφορήσει το 2015; Πείτε […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Σύμφωνα με την Rockstar

gs-gtav

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως η Next-Gen έκδοση του GTA V, θα κυκλοφορούσε το 2015 και όχι το Φθινόπωρο του 2014.

Σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Rockstar όμως, σε δημοσίευση στο Support Forum της εταιρείας, η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA V δεν έχει αλλάξει.

Αν ισχύουν τα λεγόμενα του υπαλλήλου της Rockstar, σίγουρα είναι πολύ ευχάριστα νέα για όλους μας. Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι μέρες περνάνε, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.  

Εσείς τι πιστεύετε; Θα βγει μέσα στο Φθινόπωρο του 2014 ή θα κυκλοφορήσει το 2015; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Περισσότερα νέα για το GTA V