Νέο βίντεο για το Assassin’s Creed: Unity

Ο Vincent Pontbriand μας εξηγεί λεπτομερώς το που στηρίχτηκε η ανάπτυξη του νέου Assassin’s Creed Σε ένα νέo βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube κανάλι του PlayStation, ο Vincent Pontbriand μας εξηγεί το που στηρίχτηκε η Ubisoft στην ανάπτυξη του νέου Assassin’s Creed: Unity. Η Ubisoft αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες της σειράς και συγκεκριμένα να βασιστεί σε 3 πυλώνες – Navigation, Stealth, Combat – οι οποίοι είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά Assassin’s Creed. Στο παρακάτω βίντεο, θα πάρετε μία ιδέα για την φιλοσοφία της Ubisoft πίσω από τον σχεδιασμό του Assassin’s Creed: Unity. Το Assassin’s […]

Publisher
 
Developer
 

Ο Vincent Pontbriand μας εξηγεί λεπτομερώς το που στηρίχτηκε η ανάπτυξη του νέου Assassin’s Creed

gs-AC-unity

Σε ένα νέo βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube κανάλι του PlayStation, ο Vincent Pontbriand μας εξηγεί το που στηρίχτηκε η Ubisoft στην ανάπτυξη του νέου Assassin’s Creed: Unity.

Η Ubisoft αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες της σειράς και συγκεκριμένα να βασιστεί σε 3 πυλώνες – Navigation, Stealth, Combat – οι οποίοι είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά Assassin’s Creed.

Στο παρακάτω βίντεο, θα πάρετε μία ιδέα για την φιλοσοφία της Ubisoft πίσω από τον σχεδιασμό του Assassin’s Creed: Unity.

Το Assassin’s Creed: Unity αναμένεται να κυκλοφορήσει  για PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 28 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags