Τo περιεχόμενo της Collector’s Edition του Witcher 3 για το Xbox One

Περιέχει και το Card game Gwent Η CD Projekt RED, δημοσίευσε το περιεχόμενο της Collector’s Edition του The Witcher 3 για το Xbox One, που περιλαμβάνει κάποια αποκλειστικά ‘καλούδια’ για όσους την προμηθευτούν. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει 2 deck από κάρτες του Gwent, του νέου card game που θα υπάρχει μέσα στο παιχνίδι αλλά και τον χάρτη του παιχνιδιού. Το Gwent, είναι ένα παιχνίδι καρτών που παίζεται με 2 παίκτες. Οι παίκτες διαλέγουν ανάμεσα σε 4 factions και πρέπει να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Τα factions είναι τα εξής: The Nilfgaardian Empire Northern Realms Scoia’tael Monsters of No Man’s Land Το αποκλειστικό […]

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Περιέχει και το Card game Gwent

gs-witcher3CE

Η CD Projekt RED, δημοσίευσε το περιεχόμενο της Collector’s Edition του The Witcher 3 για το Xbox One, που περιλαμβάνει κάποια αποκλειστικά ‘καλούδια’ για όσους την προμηθευτούν.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει 2 deck από κάρτες του Gwent, του νέου card game που θα υπάρχει μέσα στο παιχνίδι αλλά και τον χάρτη του παιχνιδιού.

Το Gwent, είναι ένα παιχνίδι καρτών που παίζεται με 2 παίκτες. Οι παίκτες διαλέγουν ανάμεσα σε 4 factions και πρέπει να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Τα factions είναι τα εξής:

  • The Nilfgaardian Empire
  • Northern Realms
  • Scoia’tael
  • Monsters of No Man’s Land

Το αποκλειστικό περιεχόμενο της CE του Witcher 3 για το Xbox One, δημιούργησε αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προ-παραγγείλει την συλλεκτική έκδοση σε άλλες πλατφόρμες, με την CD Projekt να δηλώνει πως ήταν αναπόφευκτο.

Μπορείτε να βρείτε την επίσημη δήλωση εδώ

Εκτός από την CE του Witcher 3, η CD Projekt RED, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay βίντεο, διάρκειας 35 λεπτών, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το The Witcher 3: The Wild Hunt, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 τον Φεβρουάριο του 2015.

Δείτε το Trailer της παρουσίασης του περιεχομένου της CE:

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt
Tags