Νέο Gameplay βίντεο για το Witcher 3

Διάρκειας 35 λεπτών Η CD Projekt Red, δημοσίευσε ένα νέο gameplay βίντεο, διάρκειας 35 λεπτών, που συνοψίζει όλα τα αποσπάσματα που είχαμε δει τις τελευταίες μέρες στο YouTube. Στο βίντεο, βλέπουμε τον Geralt καθώς ταξιδεύει στον τεράστιο κόσμο του The Witcher 3 και έρχεται αντιμέτωπος με διάφορα τέρατα αλλά και χαρακτήρες, με την ποικιλία να είναι τεράστια. Επίσης βλέπουμε το ανανεωμένο User Interface αλλά και την ανανέωση των κινήσεων του Geralt μέσα στο παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των Witcher.  Το The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται να κυκλοφορήσει για […]

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Διάρκειας 35 λεπτών

gs-witcher3-yolo

Η CD Projekt Red, δημοσίευσε ένα νέο gameplay βίντεο, διάρκειας 35 λεπτών, που συνοψίζει όλα τα αποσπάσματα που είχαμε δει τις τελευταίες μέρες στο YouTube. Στο βίντεο, βλέπουμε τον Geralt καθώς ταξιδεύει στον τεράστιο κόσμο του The Witcher 3 και έρχεται αντιμέτωπος με διάφορα τέρατα αλλά και χαρακτήρες, με την ποικιλία να είναι τεράστια.

Επίσης βλέπουμε το ανανεωμένο User Interface αλλά και την ανανέωση των κινήσεων του Geralt μέσα στο παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των Witcher. 

Το The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 τον Φεβρουάριο του 2015.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt
Tags