Κυκλοφόρησε το ‘Hunt The Grey Wolf’ DLC για το Sniper Elite 3

Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τον αληθινό στόχο;  Κυκλοφόρησε για Xbox 360, Xbox One, PC,  Playstation 3 και Playstation 4  η αποστολή ‘Hunt The Grey Wolf’ του Sniper Elite 3. Η συγκεκριμένη αποστολή αποτελούσε αποκλειστικότητα για όσους είχαν προ-παραγγείλει τον τίτλο. Στόχος σας στην αποστολή, είναι ο εντοπισμός και η εξόντωση του Αδόλφου Χίτλερ, ηγέτη του Τρίτου Ράιχ και της Ναζιστικής Γερμανίας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί όμως, καθώς η εντόπιση του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.  Πέραν του αληθινού Χίτλερ, υπάρχουν και οι σωσίες του και σε περίπτωση που αποτύχετε να σκοτώσετε τον αληθινό, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία να βάλετε […]

Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τον αληθινό στόχο; 

sniperelite3hitler

Κυκλοφόρησε για Xbox 360, Xbox One, PC,  Playstation 3 και Playstation 4  η αποστολή ‘Hunt The Grey Wolf’ του Sniper Elite 3. Η συγκεκριμένη αποστολή αποτελούσε αποκλειστικότητα για όσους είχαν προ-παραγγείλει τον τίτλο. Στόχος σας στην αποστολή, είναι ο εντοπισμός και η εξόντωση του Αδόλφου Χίτλερ, ηγέτη του Τρίτου Ράιχ και της Ναζιστικής Γερμανίας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί όμως, καθώς η εντόπιση του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. 

Πέραν του αληθινού Χίτλερ, υπάρχουν και οι σωσίες του και σε περίπτωση που αποτύχετε να σκοτώσετε τον αληθινό, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία να βάλετε τέλος στον πόλεμο και να σώσετε πολλές ανθρώπινες ζωές.

Η αποστολή ‘Hunt The Grey Wolf‘ κοστολογείται στα 8 ευρώ για τις κονσόλες των Sony και Microsoft ενώ στο PC κοστίζει 10 ευρώ.

Περισσότερα νέα για το Sniper Elite 3