Τι αλλαγές φέρνει το νέο patch του Dark Souls! (vid)

Αναμφίβολα, η σειρά παιχνιδιών της Ναμκο, Dark Souls είναι ίσως και η πιο επιτυχημένη της καθώς με το ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον των παιχτών. Ωστόσο, η ένταξη του Dark Souls στην Multiplayer κουλτούρα φαίνεται πως είναι γεμάτη παγίδες… Συνεχείς αναφορές για Χάκερς και Μπαγκς έκαναν την εταιρία να κυκλοφορήσει το νέο patch ώστε να σταματήσει την εισβολή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 1.03 patch το οποίο η ίδια η εταιρία περιγράφει ως «Αυξημένη προστασία απέναντι στο Cheating κατά το Multiplayer gaming» κάνοντας τους παίχτες να ελπίζουν πως δεν θα βασανίζονται πλέον από ανεγκέφαλους «gamers» που καταστρέφουν την αρμονία του […]

Αναμφίβολα, η σειρά παιχνιδιών της Ναμκο, Dark Souls είναι ίσως και η πιο επιτυχημένη της καθώς με το ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον των παιχτών.

Ωστόσο, η ένταξη του Dark Souls στην Multiplayer κουλτούρα φαίνεται πως είναι γεμάτη παγίδες… Συνεχείς αναφορές για Χάκερς και Μπαγκς έκαναν την εταιρία να κυκλοφορήσει το νέο patch ώστε να σταματήσει την εισβολή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 1.03 patch το οποίο η ίδια η εταιρία περιγράφει ως «Αυξημένη προστασία απέναντι στο Cheating κατά το Multiplayer gaming» κάνοντας τους παίχτες να ελπίζουν πως δεν θα βασανίζονται πλέον από ανεγκέφαλους «gamers» που καταστρέφουν την αρμονία του παιχνιδιού.

Το παρακάτω βίντεο το ανέβασε ένας εκ των παιχτών που έπεσαν θύματα από εισβολή χάκερ… Όπως φαίνεται, μπορεί να «ιδρώσεις» να φτάσεις μέχρι το Boss και ξαφνικά να δεις τον ήρωα σου να πέφτει άψυχος στο έδαφος από μια βολή εκ αγνώστου ορμώμενη και συνοδευόμενη από την «αγαπημένη» φράση του Dark Souls, «YOU DIED».

Δείτε εδώ

Περισσότερα νέα για το Dark Souls: Remastered