Jankos: «Η Schalke και η H2K έδειξαν έλλειψη σεβασμού σε μένα»

Η ατάκα του Jankos για το Braum του.

Ο Jankos έχει προσαρμοστεί στο νέο meta, με το Braum του να είναι θανατηφόρο.

Η G2 έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το summer split του EU LCS, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες. Το παιχνίδι έχει αλλάξει και η ομάδα του Jankos δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο meta, με τον ίδιο τον παίκτη να καλείται να παίξει champions, διαφορετικά από τα συνηθισμένα και να αποδίδει τα μέγιστα.

Ο Jankos έχει δείξει ότι το Braum του είναι πάρα πολύ δυνατό, ωστόσο, αυτό δεν το σεβάστηκε ούτε η H2K, ούτε και η Schalke, καθώς δεν το έκαναν ban. Έτσι ο γνωστός jungler είχε την ευκαιρία να το πάρει και να τους τιμωρήσει. «Η Schalke και η H2K έδειξαν έλλειψη σεβασμού σε μένα, δεν έκαναν ban το Braum μου και έτσι έπρεπε να τους το δείξω», είπε χαρακτηριστικά ο Jankos.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.