Ματσάρες στο EU και NA LCS!

Μεγάλα ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα League of Legends.

Φοβερά ντέρμπι αυτή την αγωνιστική σε Ευρώπη και Αμερική στο κορυφαίο πρωτάθλημα League of Legends.

Το Week 3 του EU και NA LCS ξεκινά και έρχονται μεγάλα ματς από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. Σπουδαία ντέρμπι και μάχες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι η επανάληψη του τελικού του spring split, ανάμεσα στην G2 και τη Fnatic. Η ματσάρα θα γίνει τη Παρασκευή στις 23:00 ώρα Ελλάδας, με την G2 να μετράει 4 σερί νίκες, ενώ τη Fnatic να βρίσκεται λίγο πιο κάτω έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα.

Τα βλέμματα τραβούν και τα ματς στο πρωτάθλημα της Αμερικής, με δύο παιχνίδια να ξεχωρίζουν. Ο λόγος για το ντέρμπι ανάμεσα στην TSM και την C9 το βράδυ του Σαββάτου στις 00:00. Επίσης σπουδαίο ματς με φόντο την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίες δίνει η Echo Fox κόντρα στην Team Liquid, το ερχόμενο Σάββατο στις 01:00.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.