Η Fnatic διοργανώνει tryouts για το Fortnite

Ψάχνει παίκτες για το Fortnite team της η Fnatic

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Ψάχνει παίκτες για να στελεχώσει το Fortnite roster της η Fnatic και για αυτό διοργανώνει tryouts

Θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό Fortnite ρόστερ η Fnatic που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σκηνή και για αυτό ψάχνει για παίκτες.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, θα διοργανώσει tryouts, προκειμένου να πάρει τους κορυφαίους διαθέσιμους παίκτες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας παίκτης στη διάθεση της Fnatic, o Johan «Ettnix» Bengtsson, o οποίος τόνισε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ανιχνευθούν τα ταλέντα.

Οι παίκτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα παίξουν ένα παιχνίδι όπου μπορούν να διεκδικήσουν έπαθλα ανάλογα με τον αριθμό των kill που έχουν. Πέντε kills θα δώσουν ένα mouse pad στους παίκτες, τα 10 kills θα δώσουν ένα Fnatic Gear Clutch 2 mouse. Οι παίκτες με την καλύτερη απόδοση θα κερδίσουν επίσης ένα Fnatic Gear Streak Keyboard.

Ο αρμόδιος της Fnatic είπε: «Όπως πάντα εμείς ως FNATIC ψάχνουμε τους καλύτερους στον κόσμο. Με το να τρέξουμε αυτό το πρότζεκ, όπου είναι πρώτη φορά που έχουμε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ως οργανισμός, εφοδιάζουμε τους fans μας, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν την ικανότητά τους στο Fortnite και ταυτόχρονα να περάσουν καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψουμε κάποια κρυφά ταλέντα που κάποια μέρα μπορεί να αγωνιστούν για τη FNATIC».

Περισσότερα νέα για το Fortnite

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.