Νέο trailer για το Star Wars Celebration (vid)

Ένα νέο trailer για το μεγαλύτερο συνέδριο των φίλων του Star Wars είδε το φως της δημοσιότητας

Ένα νέο trailer για το μεγαλύτερο συνέδριο των φίλων του Star Wars είδε το φως της δημοσιότητας

To Star Wars είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchise με πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο πραγματοποιείται ένα event το γνωστό «Star Wars Celebration».

Το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί στο Σικάγο από τις 11 έως και τις 15 Απριλίου. Κάθε χρόνο συνηθίζεται να υπάρχουν εκπλήξεις για τις επόμενες ταινίες του franchise, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και φέτος.

«Το εορταστικό φεστιβάλ για το ‘Star Wars’ στο Σικάγο έρχεται στις 11-15 Απριλίου, 2019. Είναι το επίσημο συνέδριο για το ‘Star Wars’, όπου οι Εορτασμοί για το ‘Star Wars’ θα περιλαμβάνουν εμφανίσεις ηθοποιών και δημιουργών από ολόκληρη τη σειρά, επίσημες συζητήσεις, οικογενειακές δραστηριότητες και, αποκλειστικές αποκαλύψεις. Προετοιμαστείτε!» είναι η περιγραφή του βίντεο που ακολουθεί:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.