Πάμε (Πρώτο Παγκόσμιο) πόλεμο; (vid)

Στις 9 Νοεμβρίου του 2018 θα κυκλοφορήσει το «11-11 Memories Retold», όπως έκανε γνωστό η Bandai Namco

Platforms
 

Σου αρέσουν οι μάχες και όπως ήταν παλιά; Σου αρέσει να κάνεις «ντου» από παντού και να ακούς τις χειροβομβίδες να περνάνε και να σκάνε δίπλα σου; Τότε το «11-11 Memories Retold» που θα βγει στις 9 Νοεμβρίου, όπως έκανε γνωστό και η Bandai Namco,  για όλες τις μεγάλες κονσόλες (PC, PS4, XBOX) τότε είναι για εσένα.

Το ρολόι γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Και συγκεκριμένα την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Εκείνο το χρονικό διάστημα διαδραματίζεται και το video game που σου παρουσιάζουμε.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στόχος σου είναι να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και κάθε κακουχία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράλληλα, τα γραφικά και οι εικόνες είναι τόσα δυνατά που μπαίνεις πολύ εύκολα στο… πετσί του ρόλου και μπορείς να καταλάβεις πόσο σκληρές και απάνθρωπες ήταν οι συνθήκες του τότε και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα μέχρι σήμερα.

Εκεί που μπορεί να δώσει κάποιος ιδιαίτερη έμφαση είναι στην εικόνα του «11-11 Memories Retold» που δεν θυμίζει κλασικό παιχνίδι εποχής. Ξεχωρίζει, γιατί στην ουσία οι εικόνες είναι… σκίτσα/ζωγραφιές.

Περισσότερα νέα για το 11-11 Memories Retold

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".