Γίνε ήρωας στο «Generation Zero» (vid)

Ρόδα, τσάντα και… μπαζούκα στη Σουηδία των 80’s

Platforms
 

Αρκετοί επιστήμονες έχουν δηλώσει ανοικτά πως φοβούνται τις μηχανές και την εξέλιξη της τεχνολογίας, γιατί κάποια στιγμή δεν αποκλείεται αυτές να κάνουν κουμάντο στον πλανήτη μας. Μήπως κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί; Και όχι στην Ελλάδα. Αλλά στη Σουηδία.

Μην τρομάζεις φίλε αναγνώστη. Προσπαθούμε να σε βάλουμε στο κλίμα του «Generation Zero» που μπορεί να θέλει ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να βγει στην αγορά (κάτι τέτοιο θα συμβεί στους πρώτους μήνες του 2019), αλλά ήδη το trailer που είδαμε μας κάνει να μετράμε αντίστροφα.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα αξίζει να σου πούμε πως πρόκειται για Open-World Co-op Shooter. Κάτι που σημαίνει ότι αν θέλεις μπορείς να το παίξεις μόνος σου, είτε με παρέα με την σουηδική εταιρία Avalanche Studios να το επιμελείται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σκοπός σου είναι μαζί με άλλους ανθρώπους να αφανίσεις όλες εκείνες τις κακές μηχανές που έχουν πάρει τον έλεγχο και έχουν στείλει το ανθρώπινο είδος σε ρόλο… κομπάρσου. Βέβαια, για να το κάνεις αυτός θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις από… μπαζούκας μέχρι και απλά όπλα. Αλλά αυτό μόνο καλό είναι. Πάντα η ποικιλία είναι καλή.

Παράλληλα, όλο αυτό το σκηνικό τρόμου έχει στηθεί όχι στο σήμερα ή κάπου στο μέλλον. Αλλά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα 80’s. Η συνέχεια στο trailer που ακολουθεί.

Περισσότερα νέα για το Generation Zero

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".