Στην αρχαία Ελλάδα το νέο Assassin’s Creed; (pic)

Ένα μπρελόκ φαίνεται πως «πρόδωσε» τη θεματολογία του νέου Assassin’s Creed και αυτή θα έχει άμεση σχέση με την αρχαία Ελλάδα

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα μπρελόκ φαίνεται πως «πρόδωσε» τη θεματολογία του νέου Assassin’s Creed και αυτή θα έχει άμεση σχέση με την αρχαία Ελλάδα

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένα μπλουζάκι με τον κεντρικό χαρακτήρα και το logo, είχαν αποκαλύψει πως το Assassin’s Creed Origins θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο και όλα αυτά πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού στην έκθεση Ε3.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έχει συμβεί και φέτος. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα μπρελόκ που παραπέμπει σε αρχαία Ελληνική περικεφαλαία. Μάλιστα στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ο τίτλος του παιχνιδιού που φημολογείται πως θα είναι » Assassin’s Creed Odyssey».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Origins

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.