Στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ο τελικός του EU LCS Summer Split

Επίσημη ανακοίνωση για τον τελικό του EU LCS Summer Split

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι τελικοί του EU LCS για το φετινό Summer Split θα λάβουν μέρος στη Μαδρίτη

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έγινε ο τελικός στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ήταν το Spring Split του 2015, όταν οι Fnatic είχαν επικρατήσει 3-2 στον τελικό κόντρα στους Unicors of Love και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Τα ματς θα γίνουν στο Palacio Vistalegre στις 8&9 Σεπτεμβρίου, με τους Fnatic να θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πριν λίγους μήνες. Το στάδιο που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, έχει χωρητικότητα 15.000 ανθρώπων και χρησιμοποιείται κυρίως για συναυλίες και αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που κάποιο League of Legends event έγινε στην Ισπανία, ήταν το 2016 όταν το All-Star έλαβε μέρος στη Βαρκελώνη.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.