Κυνήγησε δεινόσαυρους με το Jurassic World Alive (vid)

To Jurassic World Alive κυκλοφόρησε και σου δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσεις δεινοσαύρους στην πόλη σου

Platforms
 

To Jurassic World Alive κυκλοφόρησε και σου δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσεις δεινοσαύρους στην πόλη σου

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να βγεις από το σπίτι σου και όλη η περιοχή να έχει γεμίσει δεινόσαυρους ; Με το νέο παιχνίδι Jurassic World Alive μπορείς να κυνηγήσεις δεινόσαυρους με το κινητό σου.

Το Jurassic World Alive έχει αρκετές ομοιότητες με το Pokemon Go, μόνο που αντί για μικροσκοπικά Pokemon, έρχεσαι αντιμέτωπος με προϊστορικά ζώα.

Κάθε παίκτης είναι μέλος της ομάδας Dinosaur Protection Group και όταν εντοπίσει κάποιον δεινόσαυρο μπορεί να πάρει το DNA του για να φτιάξει τα δικά του υβρίδια. Φυσικά οι δεινόσαυροι και τα υβρίδια του κάθε χρήστη είναι διαθέσιμα για μάχη με άλλους παίκτες.

Το Jurassic World Alive είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη τόσο για συσκευές Android, όσο και για iOS.

Πάρτε μια πρώτη γεύση στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Jurassic World

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.