Στη S04 Esports ο Amazing!

Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας ο Amazing επιστρέφει στη δράση ως ο νέος jungler της S04 Esports

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 Η επιστροφή του Maurice «Amazing» Stückenschneider στη δράση της επαγγελματικής σκηνής του League of Legends είναι γεγονός. Ο 24χρονος παίκτης ανακοινώθηκε από τη S04 Esports και η προσθήκη του κλείνει το παζλ του ρόστερ των «Βασιλικών Μπλε».

«Ο Maurice Stückenschneider έχει φοβερές γνώσεις για το παιχνίδι και κατανοεί πάρα πολλά, ενώ φέρνει στην ομάδα μας μεγάλη εμπειρία. Του αρέσει να παίρνει ευθύνες και αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με το τι θέλει η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι που αποφάσισε να έρθει στη Schalke», είπε ο André Guilhotto, που καλωσόρισε τον έμπειρο jungler.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2010 και το 2014 κατάφερε να φτάσει και να αγωνιστεί στο Eu Lcs, όντας μέλος των Copenhagen Wolves. Το ίδιο καλοκαίρι οι εμφανίσεις του ανταμείφθηκαν και πήρε μεταγραφή για την TSM, κερδίζοντας και το summer split.

Μεγαλύτερη επιτυχία γνώρισε με τους Origen, με τους οποίους κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.