Συνεργασία TSM με Chipotle

Το Chipotle Mexican Grill σπονσοράρει την TSM και συγκεκριμένα το Fortine team της

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 Μία νέα συνεργασία βλέπουμε για την TSM με το Chipotle Mexican Grill, με τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων να σπονσοράρει το Fortine team. Θα υπάρξει διαφήμιση και στα social media και στο Twitch, όπου και κάνουν streaming οι παίκτες, με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια στο gaming house που ετοιμάζει η TSM για την ομάδα του Fortnite.

Το αφεντικό της TSM, Andy Dinh, είπε για τη συγκεκριμένη συνεργασία:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται, επειδή η TSM θα εκπροσωπεί ένα τεράστιο brand όπως είναι το Chipotle και εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό. Λατρεύω το Chipotle, τρώω κάθε εβδομάδα εκεί εάν όχι αρκετές φορές την εβδομάδα, το ίδιο και οι παίκτες μας. Είναι μεγάλο προνόμιο που συνεργαζόμαστε με ένα τόσο υπέροχο brand. Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Περισσότερα νέα για το Fortnite

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.