Επίσημο: Ελληνικό… χρώμα στο Assassin’s Creed Odyssey (vid)

Ξεκίνησε σαν φήμη από μια φωτογραφία και ένα κλειδί. Ωστόσο, πλέον είναι επίσημο και με τη βούλα

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η αρχαία Ελλάδα πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει δώσει… δουλίτσα. Από ταινίες του Χόλιγουντ μέχρι και σε διάφορα video games. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το God of War. Ωστόσο, δεν θα είναι ο μόνος μεγάλος τίτλος παιχνιδιού που θα έχει χρώμα ελληνικό.

Μπορεί στην αρχή να ξεκίνησε σαν φήμη, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο λόγος για το Assassin’s Creed Odyssey, το οποίο θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί τις επόμενες ημέρες (έχει προγραμματιστεί στις 11 Ιουνίου από τους ανθρώπους της Ubisoft) αναμένεται να γίνει γνωστό αν πρόκειται να έχει σχέση με τους 300 και τον Λεωνίδα (κάτι που φαίνεται και στο παρακάτω video που είδε το φως της δημοσιότητας) ή θα έχει να κάνει με το έργο του Ομήρου: την Οδύσσεια, όπως μας προϊδεάζει και ο ίδιος ο τίτλος του παιχνιδιού.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε πιο πολύ… ψωμί θα είχε η πρώτη εκδοχή. Όπου οι Πέρσες κάνουν «ντου» με τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα να δίνουν φοβερές και τρομερές μάχες. Πάντως όπως και να ‘χει εμείς το περιμένουμε πώς και πώς.

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed Odyssey

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".