Πρώτες εικόνες από το εντυπωσιακό Lenovo Z5 (pics)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του εντυπωσιακού Lenovo Z5 με τα μηδαμινά bezel

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του εντυπωσιακού Lenovo Z5 με τα μηδαμινά bezel

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι εταιρίες που κατασκευάζουν smartphone έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο bezel-less design. H Lenovo όχι απλά ακολούθησε το ρεύμα της εποχής, αλλά το πήγε και ένα βήμα παρακάτω.

Το νέο μοντέλο της εταιρίας με την ονομασία Ζ5 υπόσχεται πως η οθόνη του θα καταλαμβάνει το 95% της μπροστινής πρόσοψης, αφήνοντας ένα μικρό bezel στο κάτω μέρος για την μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες.

Πέρα από την εντυπωσιακή οθόνη, το Ζ5 φημολογείται πως θα έχει διπλή κάμερα με λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης και μπαταρία που δίνει τη δυνατότητα αυτονομίας 45 ημερών. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου και τότε θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.