Η μάχη δεν τελειώνει ποτέ στο Survived By

Ο χαρακτήρας σας, ανάλογα με τα επιτεύγματά του πριν πεθάνει, θα σας παρέχει πόντους

Platform
 

Ο θάνατος είναι μόνο η αρχή

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο MMO εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στο PAX West, το όνομα αυτού Survived By. Πρόκειται για ένα bullet-hell MMO αποτέλεσμα συνεργασίας των Digital Extremes και Human Head Studios. Ιδιαίτερα περίεργο στοιχείο του παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα το πιο σημαντικό περιλαμβάνει την ύπαρξη του permadeath για τον χαρακτήρα σας, όταν αυτός πεθάνει και κρύβεται στον τίτλο του παιχνιδιού, μιας και το Survived By σε ανοιχτή μετάφραση σημαίνει «Η κληρονομιά του/της συνεχίζεται από…». Ο χαρακτήρας σας, ανάλογα με τα επιτεύγματά του πριν πεθάνει, θα σας παρέχει πόντους  και  κάρτες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον απόγονο/επόμενο χαρακτήρα που θα δημιουργήσετε, κάνοντάς τον έτσι πιο δυνατό.

Σε μια συνέντευξη με το Pcgamer.com, o Ryan Jackson, παραγωγός του παιχνιδιού, εξήγησε πως ο στόχος των παικτών θα είναι να μπαίνουν σε instanced dungeons και να νικήσουν όλα τα τέρατα που υπάρχουν μέσα με ανταμοιβή εξοπλισμό και τους πόντους και κάρτες που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Τα micro-transactions δεν θα λείψουν από το παιχνίδι, αλλά ο,τιδήποτε μπορεί να αγοραστεί μπορεί και να αποκτηθεί παίζοντας κανονικά.

Για την ώρα το Survived By βρίσκεται σε Closed Alpha, οπότε αν  ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού εδώ.