Διαλέξτε σωστούς συντρόφους και αποκτήστε πλούτη στο Questr

Πολλά RPG απαιτούν από τους παίκτες τη συγκρότηση μιας ομάδας ηρώων

Όλα της περιπέτειας δύσκολα

Πολλά RPG απαιτούν από τους παίκτες τη συγκρότηση μιας ομάδας ηρώων που να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον με τις ικανότητες και τις προσωπικότητές τους. Μάλιστα, ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες ή διαφωνίες που επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο την ροή της ιστορίας. Το Questr είναι ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται σε αυτό το σημείο των RPG. Βέβαια ο τρόπος με τον οποίο το προσεγγίζει είναι αρκετά διαφορετικός απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει, μιας και καλείστε να διαλέξετε την ομάδα σας με μια εκδοχή του Tinder, της γνωστής εφαρμογής γνωριμιών.

Όπως και στο Tinder, έτσι και στο Questr θα διαλέξετε την ομάδα σας σύροντας δεξιά ή αριστερά τα προφίλ των ηρώων που θα σας παρουσιάζονται (στο Tinder, το δεξιά σημαίνει «ναι» και το αριστερά «όχι»). Οι ήρωες δημιουργούνται τυχαία ανάμεσα από 6 φυλές, 6 κλάσσεις, 3 παρατάξεις και 20 διαφορετικές προσωπικότητες, κάτι που εγγυάται την συγκρότηση διαφορετικών ομάδων κάθε φορά που θα ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια.

Για την ώρα το Questr είναι σε Early Access, όμως έχει ήδη τρεις χάρτες με τον καθένα να προσφέρει 3 διαφορετικά μονοπάτια για την ιστορία καθώς και 30 διαφορετικά encounters για να εμπλουτίσουν τις περιπέτειές σας. Θα συνεχίσουν να προστίθενται νέοι χάρτες με την πάροδο του χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Περισσότερα νέα για το Questr