Αποκαλύφθηκε το Call Of Duty: WWII | Trailer

Την επίσημη είσοδο του στις οθόνες μας έκανε το COD: WWII για πρώτη φορά

Την επίσημη είσοδο του στις οθόνες μας έκανε το COD: WWII για πρώτη φορά

Μετά από μία εβδομάδα αναμονής, η Activision προχώρησε χθες (σ.σ. 26/4/2017), όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί, στην επίσημη «αποκάλυψη» του νέου παιχνιδιού. Επιστροφή στις «ρίζες» λοιπόν για τη σειρά του Call of Duty. Και με τις «ρίζες» δεν εννοούμε βέβαια τίποτα άλλο πέρα από το dark mood, γρήγορων εναλλαγών και έντονων συναισθημάτων gameplay, που μας «καλοέμαθε» στα πρώτα της βήματα, πάντα μέσα στο κλίμα Α και Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Θα πολεμήσουμε, θα ξαναπολεμήσουμε και φυσικά …θα πολεμήσουμε στα πεδία όπου κρίθηκε η έκβαση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αλλά κύρια η μοίρα του πλανήτη όπως ακριβώς είναι σήμερα. Ο ρόλος μας για άλλη μία φορά, θα είναι να ξεχωρίσουμε με τα ανδραγαθήματα μας, «σαν την μύγα μέσα στο γάλα», μέσα από τις στρατιές χιλιάδων άσημων στρατιωτών και να γραφτούμε για πάντα στο «Πάνθεον της Ιστορίας».

Αν βέβαια πάλι οι αποστολές του Β Παγκοσμίου Πολέμου είναι πολύ mainstream για σένα, τότε θα έχει και άλλα «κόλπα» να πειραματιστείς.

Αρχικά, όπως είναι απόλυτα λογικό, θα μπορείς να παίξεις ατελείωτες ώρες στα online battlegrounds, προσπαθώντας να φτάσεις την φήμη σου όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αν ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό, στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, γίνεται λόγος για «High-Octane CO-Operative», με αυτήν ακριβώς την εικόνα:

Εκτός από υπομονή κανείς θα πρέπει να έχει και …οικονομίες στην άκρη.

Το pre-order έχει ξεκινήσει και μπορεί κανείς να αποκτήσει διάφορα πακέτα σε διαφορετικές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε, «σκρολλάροντας» την αρχική σελίδα του παιχνιδιού https://www.callofduty.com/wwii. Σε μία «πρώτη ανάγνωση» το πακέτο για τον υπολογιστή ξεκινά από τα 60€ και φτάνει μέχρι και τα 100€ στην full-extra έκδοση του με τα απαραίτητα «γύρω γύρω».

Καλή υπομονή και προσμονή! 

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: World War II