Το Xbox στο πλευρό του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program

Η Microsoft Hellas, ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Η Microsoft Hellas, ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, τη συνεργασία του Xbox με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ως χορηγός φανέλας του Junior Basketball Program. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει τη  δέσμευσή της να στηρίζει και να ενισχύει τον Ελληνικό αθλητισμό.

Η Microsoft Hellas και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός. Η χορηγία στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά και νέους στο άθλημα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της χορηγίας, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά επιμορφωτικών δράσεων για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών της ομάδας και για την περαιτέρω εξοικείωσή τους με την τεχνολογία.

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Consumer & Devices, στη Microsoft Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά η Microsoft και το Xbox αγκαλιάζουν το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program και γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας. Το μπάσκετ αποτελεί ζωτικό κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και στόχος της Microsoft είναι να εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού. Μέσα από το Xbox, στηρίζουμε τα παιδιά δίπλα στη μεγάλη τους αγάπη, το μπάσκετ, αλλά ταυτόχρονα τους δίνουμε την ευκαιρία να μπουν στο χώρο της τεχνολογίας, μέσα από επιμορφωτικά προγράμματα».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, δήλωσε σχετικά: «Το μπάσκετ ως άθλημα πήγαινε πάντοτε χέρι- χέρι με την τεχνολογία και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τη Microsoft, τη μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον πλανήτη και το Xbox, την κορυφαία παιχνιδομηχανή. Το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, από τη δημιουργία του, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή για να αναδείξει το ταλέντο του και να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ».