Μάριος Παπασαράντος : «Το μέλλον των AD FINEM…»

Ο Μάριος Παπασαράντος Co-Owner & General Manager, του AD FINEM eSports Agency, μίλησε για το μέλλον της ομάδας με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Μάριος Παπασαράντος Co-Owner & General Manager, του AD FINEM eSports Agency, μίλησε για το μέλλον της ομάδας με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναφέρθηκε σε όλη την πορεία του οργανισμού, από την δημιουργία του μέχρι και σήμερα, όπου ο οργανισμός περνάει στην Penta eSports.

Έπειτα απο 17 μήνες δυναμικής παρουσίας στα esports ο οργανισμός AD FINEM περνάει στην Penta Sports. Με την ίδια συνταγή και το ίδιο μεράκι θα συνεχίσουμε και θα αναδέιξουμε νέους πρωταθλητές και νέα ταλέντα που παλεύουν γι αυτό που αξίζουν.

Αυτό σημαίνει ότι η AD FINEM eSports αποχωρεί από την Ελλάδα ως multigaming οργανισμός με έδρα την Ελλάδα & Κύπρο, η εταιρεία παρόλα αυτά παραμένει ενεργή και με τους ίδιους μετόχους . Στο μέλλον θα επιστρέψει πιο δυνατή και πιο οργανωμένη απο ποτέ .

Ωστόσο δήλωσε πως η εταιρεία θα παραμείνει ενεργή και με τους ίδιους μετόχους, ενώ ο ίδιος ετοιμάζει νέο project το οποίο θα τρέξει τον Σεπτέμβρη. Ευχαρίστησε το κοινό αλλά και όλους τους συνεργάτες του, ενώ βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα «κακώς» δρώμενα του Ελληνικού community.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση :

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Gamespace, ευχόμαστε στον Μάριο και τους AD FINEM καλή συνέχεια σε ότι κάνουν και αναμένουμε την επιστροφή των «Λιονταριών» στην ενεργό δράση.

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga