Από τα 144 στα 165 και τώρα στα 240 | AOC AGON AG251FZ | Review

Μετά από τα AOC Agon AG271QG και AG271QΧ, έφτασε στα χέρια μας και το AG251FZ

Μετά από τα AOC Agon AG271QG και AG271QΧ, έφτασε στα χέρια μας και το AG251FZ. Ένα gaming monitor 25″ που έρχεται να συμπληρώσει την σειρά και να ανεβάσει το refresh rate στα 240Hz.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο επαγγελματικό gaming είναι το lag. Όπως λένε οι pro gamers, «κάθε δευτερόλεπτο μετράει». Για τον λόγο αυτό πρέπει όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν να τους βοηθούν στο μέγιστο, άλλωστε το gaming θέλει ταχύτητα. Στο παρακάτω Review θα δούμε αν το AG251FZ είναι «απλά γρήγορο» και αν τα 240Hz κάνουν την διαφορά.

The Design | Falls in Line

Όπως και με τα 2 μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς, το AG251FZ, ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. Ωστόσο υπάρχουν επίσης κόκκινες και ασημένιες λεπτομέρειες, χρώματα που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε gaming gear. Πιο συγκεκριμένα όμως, στο μπροστινό μέρος, βλέπουμε τα bezel της οθόνης με το logo AGON να αναγράφεται στην μέση του κάτω πλαισίου. Όπως μας έχεις συνηθίσει η AOC, το φινίρισμα του πλαισίου θυμίζει μεταλλικό.

Το πίσω μέρος και αυτό κρατάει την γραμμή της σειράς. Μαύρο ματ χρώμα με ένα κόκκινο «V» να εξέχει στην μέση. Πάνω σε αυτό δένει η βάση, ενώ στα αριστερά του βλέπουμε μια «κρεμάστρα» για το Headset, καθώς και τα διακριτικά του side panel. Κάτω από το «V» είναι κρυμμένα και τα ηχεία, τα οποία είναι 2 Watt. Το «AOC» παραμένει σε ευδιάκριτο σημείο ενώ το Kensington lock αυτή την φορά βρίσκεται χαμηλά στη μέση.

Στα αριστερά έχουμε ένα side panel, με 2 θύρες USB 3.0, μία εκ των οποίων είναι και quickcharge και επίσης έχουμε και υποδοχές για headphones και mic. Η βάση είναι και αυτή στο ίδιο ασημί και μαύρο χρώμα, με τις μετρήσεις για το ύψος και την κλίση του monitor.

Σελίδες:

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga