Από τα 144 στα 165 και τώρα στα 240 | AOC AGON AG251FZ | Review

Μετά από τα AOC Agon AG271QG και AG271QΧ, έφτασε στα χέρια μας και το AG251FZ

Χαρακτηριστικά | The Technology

Για να πετύχουμε τις ταχύτητες που αναφέραμε νωρίτερα, το panel πρέπει να είναι τεχνολογίας Twisted Nematic. Μπορεί να TN Panel να μην προσφέρουν τις καλύτερες γωνίες λήψης αλλά ο χρόνος απόκρισης τους δεν ξεπερνάει το 1ms. Επίσης η ποιότητα των χρωμάτων δεν είναι η καλύτερη αλλά εξαλείφεται το ghosting. Η φωτεινότητα αγγίζει τα 400 cd/mμε contrast ratio 1000:1 και δυναμικό contrast 50Μ:1. Η μέγιστη ανάλυση είναι τα 1920x1080p στα 240Hz και υποστηρίζει HDCP.

Τεχνολογίες όπως Flicker Free και low blue light δεν θα μπορούσαν να λείπουν καθώς είναι απάραίτητες και προσφέρουν μία πιο ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. Η πιο σημαντική όμως τεχνολογία του Monitor είναι το AMD FreeSync. Αν το συνδυάσετε λοιπόν με AMD GPU, μπορείτε να πείτε «αντίο» στο screen tearing. Στο εσωτερικό της οθόνης υπάρχουν και 2 ηχεία, 3W.

Είναι αλήθεια πως οι Gamers που θα χρησιμοποιήσουν το monitor αυτό, θα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα ingame. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι αρκετοί, καθώς η AOC έχει προσθέσει αρκετά χαρακτηριστηκά ώστε να βελτιώσει την ποιότητα και την gaming εμπειρία. Κάποια από αυτά είναι το Flicker Free και low blue light, τα οποία μειώνουν αισθητά την κόπωση των ματιών του χρήστη. Επίσης υπάρχει η τεχνολογία Shadow Control, η οποία σας επιτρέπει να «βλέπετε στο σκοτάδι». Πιο συγκεκριμένα, φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές, οι οποίες γίνονται αισθητά πιο ευδιάκριτες. Αυτό σας δίνει πλεονέκτημα ενάντια σε αντιπάλους των οποίων το monitor δεν κατέχει την τεχνολογία αυτή.

Σελίδες:

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga