Αποχωρεί η «Schalke 04» από τα Challenger Series;

Όλα τα σημάδια δείχνουν, πως τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όλα τα σημάδια δείχνουν, πως τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες που έχουν συμμετάσχει ποτέ στα Challenger Series του EU LCS, η «Schalke 04», φαίνεται να κυκλώνεται από φήμες που συνηγορούν στην αποχώρηση της.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας, αφ’ ενός στα «μεγάλα σαλόνια» του EU LCS και αφ’ ετέρου στα… λιγότερο μεγάλα των Challenger Series, ο γερμανικός ποδοσφαιρικός οργανισμός, φαίνεται να ψάχνει υποψήφιους αγοραστές για την θέση που κατέχει στα Challenger Series.

Μετά από μία εκπληκτική πορεία στο Spring Split 2017 των Challenger Series, έχοντας σερί 10 νικών, η γερμανική ομάδα ηττήθηκε από τους Misfits Academy, που έμοιαζαν φανερά πιο έτοιμοι.

Η ήττα αυτή ήταν σίγουρα μη αναμενόμενη και φαίνεται να «ορίζεται» ως το τελικό χτύπημα για τον γερμανικό οργανισμό, καθ’ ότι ήρθε στη χειρότερη δυνατή στιγμή, στα Playoffs για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία!

Οι νικητές προκρίνονται στο Promotional Tournament!

Μετά την βαριά ήττα από τους MSF Academy, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, μίλησε στην γερμανική «Summoner’s Inn» σημειώνοντας πως η ομάδα θα πρέπει να αναλύσει την κατάσταση διεξοδικά.

Αξιοσημείωτο παραμένει το tweet του midlaner της ομάδας, Marcín «SELFIE» Wolski, που φαίνεται να φουντώνει περαιτέρω τις φήμες. Σημειώνει χαρακτηριστικά πως παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τη Schalke04, βρίσκεται σε θέση να δέχεται και να συζητά προσφορές για το επόμενο split.

 

Για την ιστορία, η γερμανική ομάδα εισήλθε στο χώρο του European LCS τον Μάιο του 2016, μετά την εξαγορά της θέσης των Elements. Από τότε έχει γευτεί την επιτυχία αλλά κύρια την αποτυχία, καθώς δεν κατόρθωσε να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία και βρέθηκε στο EU CS Spring Split 2017.

Περισσότερα νέα για το League of Legends