Έρχεται το Hot Wheels DLC στο Rocket League

Το πιο «καυτό» DLC του αγαπημένου Rocket League έρχεται μέσα στο Φεβρουάριο

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το πιο «καυτό» DLC του αγαπημένου Rocket League έρχεται μέσα στο Φεβρουάριο

Ταχύτητα, εξωφρενικά γυρίσματα και εναέρια plays που κόβουν την ανάσα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Rocket league, καθαρά και μόνο από την άποψη gameplay, είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και παράλληλα προκλητικά competitive παιχνίδια της στιγμής. Η Psyonix όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό, βάζοντας μια τεράστια ποσότητα και ποικιλία καθαρά διακοσμητικών στοιχείων, πολλά εκ των οποίων παρμένα από διάσημα στοιχεία της αστικής κουλτούρας, όπως είναι το batmobile ή το Delorean time machine, το θρυλικό αμάξι της ταινίας Back to the Future.

Λίγες μέρες μόνο μετά την αποκάλυψη της Psyonix, για τη σειρά νέων συλλεκτικών αμαξιδίων που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, ήρθε η νέα ανακοίνωση του studio, περί του ερχομού του νέου DLC του Rocket League, με θεματική το γνωστό σε όλους μας Hot Wheels. H γνωστή σειρά παιχνιδιών χαραγμένη στις αναμνήσεις μας, επιστρέφει, αυτή τι φορά σε ψηφιακή έκδοση μέσα στο Rocket League. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα που θα έρθουν σύντομα στο Showroom του παιχνιδιού είναι το «Twin Mill III» και το «Bone Shaker», τα οποία θα είναι διαθέσιμα ως δύο ξεχωριστά πακέτα. Τα πακέτα αυτά, πέραν του αντίστοιχου αμαξιού, θα συμπεριλαμβάνουν και αποκλειστικές νέες ρόδες, καθώς και έξι νέα αυτοκόλλητα (decals).

Εκτός όμως από τα δύο αυτά πακέτα μοντέλων, η Psyonix δήλωσε πως ακόμη και για τους παίκτες που δεν θα αγοράσουν το DLC, θα είναι διαθέσιμα κατά την περίοδο την κυκλοφορίας του Hot Wheels update και κάποια θεματικά drops, όπως Hot Wheels antenna και topper, «Treasure hunt» σημαία και «Shark Bite» topper. Παρακάτω, σε συνεργασία με το youtuber JHZERμπορούμε να δούμε το trailer του νέου DLC και να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα επερχόμενα Hot Wheels μοντέλα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της Psyonix. Υπενθυμίζουμε πώς το νέο Hot Wheels DLC του Rocket League θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στο showroom του παιχνιδιού, στις 21 Φεβρουαρίου στην τιμή των 1.99€, και μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να το δοκιμάσουμε, Game On!

Περισσότερα νέα για το Rocket League