Αποκλειστικό | Αποχωρούν παίκτες των Razor’s Edge Gaming

Λύνουν τη συνεργασία τους τρεις βασικοί παίκτες με τους Razor’s Edge Gaming στο Hearthstone

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Λύνουν τη συνεργασία τους τρεις παίκτες με τους Razor’s Edge Gaming στο Hearthstone 

Σε αναζήτηση αντικαταστατών θα προβούν οι REG, αφού αποχώρησε μεγάλο μέρος του roster τους. Συγκεκριμένα αποχώρησε ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης «Spinalogaman» Σερεμετίδης, ο Χρήστος «Santamanga» Τολιόπουλος και ο Παναγιώτης «M1SA» Μισαηλίδης.

Η αποχώρηση τους από την ομάδα των καρχαριών, έγινε μετά τη λήξη των HCT Playoffs, στα οποία ο M1SA τελείωσε στο top 10. Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gamespace.gr, ο Spinalogaman,  δήλωσε πως οι λόγοι που θα τον οδηγούσαν να αφήσει τους Razor’s Edge Gaming, θα ήταν μια πρόταση από άλλη ομάδα που προσφέρει καλύτερες χρηματικές απολαβές. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι λόγοι ήταν διαφορετικοί.

Spinalogaman : Προσπαθούμε πολύ αλλά δεν βλέπουμε ενδιαφέρον για εξέλιξη

Ένιωθαν πως προσφέρουν πολλά πράγματα, αλλά δεν εξελίσσονται ως ομάδα και αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερα να αποχωρίσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις παίκτες διατηρούν σταθερό κοινό στα stream τους, με του Santamanga να αγγίζει τα 200 άτομα. Η πρόσφατη επιτυχία του M1SA στα Playoffs, ίσως του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε ομάδα του εξωτερικού, που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του.

Το λόγια που μας είπε ο Spinalogaman , είναι κοινά και για τους τρεις παίκτες. Θα συνεχίσουν και οι τρεις να παίζουν κανονικά, περιμένοντας ο καθένας τους μία σοβαρή πρόταση στο μέλλον.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες από ομάδες, ψάχνοντας καλύτερες εναλλακτικές. Ίσως αυτό βάλει σε σκέψεις τους managers και τους ιδιοκτήτες των ομάδων, ώστε να προβαίνουν σε καλύτερα συμβόλαια.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft