Hearthstone: Τι μας έχει φέρει μέχρι στιγμής ο Lich King;

Ας δούμε μερικές από τις κάρτες του Knights of the Frozen Throne 

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ας δούμε μερικές από τις κάρτες του Knights of the Frozen Throne 

Με το reveal του expansion, έγινε αμέσως το reveal ενός νέου είδους καρτών, τα Hero Cards, που αντικαθιστούν τον εκάστοτε ήρωα με μια άλλη πιο σκοτεινή έκδοση του. Η πρώτη τέτοια κάρτα που μας αποκαλύφθηκε ήταν ο Deathstalker Rexxar. Η εν λόγω κάρτα θα δίνει 5 armor και θα κάνει 2 damage σε όλα τα αντίπαλα minions ως Battlecry, επίσης αλλάζει το Hero Power σε Build A Beast. Σαφώς αν βγουν κάρτες που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο Hero Power ίσως δούμε κάποιο άλλο Archetype αλλά προς το παρόν φαίνεται πολύ αργή. Παραμένουμε στον Hunter και ρίχνουμε μια ματιά στον Professor Putricide. Σίγουρα αυτή η κάρτα θα δει play και θα παίζει σε όλα τα Secret Decks. Ο Rexxar βέβαια ακόμα πληρώνει τις αμαρτίες του από εποχές Undertaker και δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση γενικά στο Ladder, ελπίζουμε αυτό να αλλάξει σε λίγο καιρό.

Περνάμε στην Jaina η οποία είναι πιο παγωμένη από ποτέ. Το Hero Card της Jaina είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς μας δίνει ένα καινούργιο mechanic, το Lifesteal. Ίσως στο Knights of the Frozen Throne να δούμε στο meta κάποιο Elemental Mage. Η Sindragosa από την άλλη σε ίσως παιχτεί σε κάποιες από τις πιο αργές εκδόσεις της Mage.

Σειρά έχει ο Warlock, που σε αυτό το expansion είναι unplayable. Μάλλον σαν τον Rexxar και ο Gul’dan πληρώνει για τον Reno που κυριαρχούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως φαίνεται πως η Blizzard πιέζει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνσή, το Discard Archetype, γύρω από το οποίο χτίστηκε και ολόκληρο quest που δεν είδε κάποιο σοβαρό play. Η παρακάτω κάρτα είναι πολύ αδύναμη για να υποστηρίξει το ήδη αμφιλεγόμενο discard mechanic.

Το μικρό αδερφάκι του Death’s Bite αποφάσισε να μας δώσει η Blizzard και μας έδωσε το Blood Razor. Πολύ πιθανό να δει play αυτή η κάρτα καθώς είναι enabler για Execute και βοηθάει εναντίον Aggro λόγω του διπλού AoE.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft