Η εφαρμογή Sound Blaster Connect είναι πλέον διαθέσιμη

Για τις 2 σειρές των αδιάβροχων, φορητών, Bluetooth ηχείων της Creative, Muvo 2 και 2C

Για τις 2 σειρές των αδιάβροχων, φορητών, Bluetooth ηχείων της Creative, Muvo 2 και 2C

Οι χρήστες SmartPhones και tablets θα έχουν πλέον τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης μέσω της εφαρμογής τόσο στα τραγούδια στις MicroSD κάρτες τους αλλά και στην εναλλαγή πηγής ήχου για όλα τα Creative Muvo 2 και 2c

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τα φορητά ηχεία Bluetooth Creative Muvo 2 και 2c που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα τα ηχεία τους από μια έξυπνη συσκευή iOS ή Android.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Sound Blaster Connect για τη σειρά Muvo 2

  • Προβολή και επιλογή τραγουδιών σε κάρτα MicroSD

Οι χρήστες μπορούν τώρα να δουν τους τίτλους τραγουδιών τους σε μια λίστα στην εφαρμογή Sound Blaster Connect από την έξυπνη συσκευή τους. Αυτό τους επιτρέπει να περιηγούνται εύκολα στα τραγούδια τους και να επιλέγουν αυτό που θέλουν να ακούσουν με ένα πάτημα στην οθόνη – από την άνεση του καναπέ τους.

  • Εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών αναπαραγωγής ήχου

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα την πηγή ήχου που επιθυμούν ανά περίπτωση, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν το ηχείο. Με ένα απλό πάτημα στην κινητή συσκευή τους, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν μέσω Bluetooth από μια έξυπνη συσκευή, AUX-in από ένα music player, USB Audio από τον υπολογιστή τους ή απλά τα τραγούδια στη συνδεδεμένη κάρτα MicroSD.

Διαθεσιμότητα

Η εφαρμογή Sound Blaster Connect για τα Creative Muvo 2 και 2c είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από το App Store και το Google Play δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Creative Muvo 2 και 2c στο Creative.com και στη σελίδα της στο Facebook.