Μια εμπειρία τρόμου σας περιμένει στο Dead Static Drive

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην Αμερική του ’80 με πολλά muscle αμάξια και

Platform
 
Developer
 

Ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους μιας κατεστραμμένης Αμερικής

Εάν είστε φαν του κινηματογράφου και ειδικά του αμερικάνικου, τότε είναι πολύ πιθανόν να έχετε δει αυτή την κλασσική σκηνή με ένα μικρό εστιατόριο στην μέση της ερήμου, που περιμένει πελάτες δίπλα από έναν αυτοκινητόδρομο, ο οποίος επεκτείνεται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου. Με αυτή την εικόνα στο μυαλό του ξεκίνησε ο Mike Blackney να φτιάχνει το Dead Static Drive. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην Αμερική του ’80 με πολλά muscle αμάξια και μια μεγάλη δόση μεταφυσικού τρόμου.

Ο στόχος σας στο Dead Static Drive είναι να φτάσετε στην γενέτειρά σας, το Brightwater, όπου γνωρίζετε πως επέστρεψε ο πατέρας σας (ή η μητέρα σας αν διαλέξετε γυναίκα ως πρωταγωνίστρια) με σκοπό να επανορθώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι ταυτόχρονα συμβαίνει η αποκάλυψη, με περίεργα τέρατα να προσπαθούν να σας αποτρέψουν από το να φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό που προσπαθεί να βάλει ο Blackney στους μηχανισμούς του παιχνιδιού είναι η ένταση που προκαλούν οι ταινίες horror, αναγκάζοντάς σας να χωρίζετε συνεχώς καταστάσεις και περιοχές σε ασφαλείς και επικίνδυνες. Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μάχες, όπου πολεμάτε διάφορα τέρατα με όπλα τα οποία θα βρείτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Τα γραφικά του παιχνιδιού δίνουν αρκετά πετυχημένα μια αίσθηση κόμικ και έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια της Unreal Engine 4. Επιπλέον το 2015 κέρδισε το Dead Static Drive κέρδισε ένα Unreal Dev Grant, μια επιχορήγηση από την Epic Games αξίας $15.000. Το παιχνίδι θα έρθει στις οθόνες μας προς τα τέλη του 2017.