Τα λιοντάρια θα μας τρελάνουν – Δείτε τρελούς πανηγυρισμούς

Τη δική τους μάχη δίνουν τα λιοντάρια στην Αμερική. Του Σωτήρη Δριμζακα

Τη δική τους μάχη δίνουν τα λιοντάρια στην Αμερική. Μετά την τρίτη θέση που κατέκτησαν στους ομίλους, τις πολύ πρωινές ώρες δώσανε μάχη για τους 8 της διοργάνωσης απέναντι στους Newbee.

Για πρώτη φορά στην ιστορία μία ελληνική ομάδα δίνει το παρόν σε major τουρνουά και τα λιοντάρια είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν στην διοργάνωση. Παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο score με 1-0  και 18-3 σε kill-death κατάφεραν να ανακτήσουν ψυχολογία  και να κάνουν την διαφορά γυρνώντας το παιχνίδι σε 2-1. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους Έλληνες να έχουν μία μικρή διαφορά και στο 33 κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι με 25-18 και να ισοφαρίσουν σε 1-1. Στο τρίτο παιχνίδι οι Ad Finem μπήκαν με ψυχολογία και κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Newbee  με σκορ 25-12 και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και τα 3 παιχνίδια τελείωσαν στο 33ο λεπτό.

Φυσικά επειδή οι Έλληνες διαφέρουμε από τους υπόλοιπους λαούς, διαφορετικοί είναι και οι πανηγυρισμοί μας. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε και από τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση στο παρακάτω video, με τον αρχηγό της ομάδας να ξεσπά πάνω σε μία καρέκλα και λίγο αργότερα να προσπαθεί να κάνει ασκήσεις γυμναστικής  πάνω στην σκηνή.

Στο πρώτο παιχνίδι ο αρχηγός των Ad Finem μας έδωσε ακόμα ένα στιγμιότυπο το οποίο καταχωρείται στα  highlights της διοργάνωσης τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού.

Του Σωτήρη Δριμζάκα

Gamer since: 1983