Μια ματιά στον κόσμο του «The Signal from Tölva»

Εξερεύνηση, δράση και μάχες, καταδιώκοντας ένα άγνωστο διαστημικό σήμα στο The Signal from Tölva

Platform
 

Εξερεύνηση, δράση και μάχες, καταδιώκοντας ένα άγνωστο διαστημικό σήμα

the-signal-tolva

Λίγο καιρό μόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους παιχνιδιούτο developer studio Big-Robot δουλεύει ήδη μανιωδώς πάνω στο νέο της παιχνίδι. Παραμένοντας στο survival είδος, αλλά ξεφεύγοντας τελείως από το άκρως Βρετανικό Sir, you are being hunted, ένα χιουμοριστικό stealth-survival παιχνίδι, στο οποίο ρομπότ κυνηγούν ανθρώπους για σπορ, το νέο παιχνίδι της Big-Robot, μεταφέρει την δράση στο διάστημα, δημιουργώντας μια κλασσική first-person space-shooter εμπειρία, ονόματι the Signal from Tölva.

     Μετά το πρώτο teaser τον Αύγουστο, οι developers φρόντισαν να μην αποκαλυφθεί καμία λεπτομέρεια για το παιχνίδι. Τώρα όμως αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους, αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες για την δομή και το περιεχόμενο του παιχνιδιού, καθώς και ένα εννιάλεπτο trailer me in-game υλικό. Στο the Signal from Tölva λοιπόν, βασικός σκοπός του παίκτη είναι να ακολουθήσει και να εντοπίσει την προέλευση μυστηριώδους διαστημικού σήματος, ενώ παράλληλα εξερευνεί τα βάθη ενός αγνώστου πλανήτη. Όταν ο παίκτης δεν θα διερευνά ναυάγια από διαστημόπλοια ή εξωγήινα ερείπια για να βρει την πηγή του σήματος, θα πρέπει να παλεύει εναντίον αντίπαλων παρατάξεων που ελέγχουν διάφορα σημεία του πλανήτη στον οποίο βρίσκεται. Η παράταξη με την οποία συνεργάζεται ο παίκτης φυσικά έχει μια ήδη ισχυρή επιρροή πάνω στον πλανήτη, αλλά θα είναι καθήκον του παίκτη να διευρύνει την επιρροή αυτή, έχοντας έτσι την δυνατότητα πρόσβασης σε νέες περιοχές, που πριν ελέγχονταν από αντιπάλους, και σε περισσότερους πόρους. Δυστυχώς (η ευτυχώς για τους λάτρες των προκλήσεων), κάθε κατάκτηση δεν θα είναι μόνιμη, πράγμα που σημαίνει πως ο παίκτης δεν θα μπορεί να επαναπαύεται ποτέ στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Μια πρώτη ματιά στο the Signal from Tölva μπορούμε να ρίξουμε παρακάτω, στο gameplay trailer που προαναφέρθηκε.

Οι developers θέλησαν να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ περισσότερο από απλές μάχες και εξερεύνηση, δηλαδή θα πρέπει ο παίκτης να σκέφτεται πάντα έξυπνα και στρατηγικά τις κινήσεις του και τα συμφέροντα του. Εν κατακλείδι, το the Signal from Tölva φαίνεται ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, για το οποίο αναμένουμε με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε η Big-Robot να μας προσφέρει όλες τις εμπειρίες που μας υπόσχεται, και μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να το δοκιμάσουμε, Game On!