Το NBA 2K17 στην ευρωπαϊκή e-sports σκηνή

Από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν Ευρωπαϊκά e-sports τουρνουά

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν Ευρωπαϊκά e-sports τουρνουά  

header

Η 2K ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό All- Star Tournament για το NBA 2K17 το οποίο θα διεξαχθεί online στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 GMT μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου. Οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στα γραφεία του NBA στο Λονδίνο και θα έχουν το πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν τους παγκόσμιους NBA αγώνες με τους Indiana Pacers και τους Denver Nuggets στην O2 Arena. Επίσης, οι πρωταθλητές θα κερδίσουν ένα πληρωμένο ταξίδι στο All Star Weekend του NBA στη Νέα Ορλεάνη.

«Πιστεύουμε πως το NBA 2K17 προσφέρει μια μοναδική ανταγωνιστική εμπειρία για τους λάτρεις των esports σε όλο το κόσμο», δήλωσε ο VP του μάρκετινγκ για το NBA2K Alfie Brody. «Ύστερα από το esports τουρνουά μας, Road To The Finals, τον περασμένο Ιούνιο στο Λος Άντζελες, ήταν υψηλή προτεραιότητα για την μάρκα μας η επέκταση του ανταγωνισμού στην Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους Ευρωπαίους πελάτες μας την ίδια συγκίνηση του παγκόσμιου ανταγωνιστικού παιχνιδιού και την ευκαιρία να στεφθεί η κορυφαία ομάδα NBA2K στην Ευρώπη».

Για μια ευκαιρία να κερδίσουν, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια Pro ομάδα τουλάχιστον 3 ατόμων (με ρόστερ που επιτρέπει μέχρι 10 παίκτες) στο Pro -AM mode στο NBA 2K17 στο Playstation 4 και να ανταγωνιστούν με άλλους εντός της διήμερης εκδήλωσης. Η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία στο τέλος κάθε μέρας του διαγωνισμού, θα διαγωνιστεί στον τελικό στο Λονδίνο στις 11 Ιανουαρίου για ένα απόλυτο ταξίδι στο All Star το Φεβρουάριο.

Το τουρνουά θα είναι ανοιχτό για τους πολίτες από τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Αγγλία.

Περισσότερα νέα για το NBA 2K17

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.