Παίξτε ως λύκος στο Lost Ember

Το στούντιο Mooneye από το Αμβούργο παρουσίασε μόλις πριν λίγο καιρό την πρόοδό του στο Kickstarter

Platforms
 
Developer
 

Ταξίδι στα βάθη ενός χαμένου πολιτισμού

lost-ember2

Το στούντιο Mooneye από το Αμβούργο παρουσίασε μόλις πριν λίγο καιρό την πρόοδό του στο Kickstarter, με σκοπό την εύρεση κοινού που θα υποστηρίξει την πρώτη του δουλειά, το Lost Ember. Στο εν λόγω παιχνίδι θα αναλάβετε τον ρόλο ενός λύκου. Όμως δεν θα περιοριστείτε εκεί, καθώς κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα συνοδεύεστε από το πνεύμα ενός ανθρώπου από τον πολιτισμό Inrahsi, που πλέον έχει καταστραφεί, με την βλάστηση να έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των έργων που άφησαν πίσω. Στόχος σας είναι να βοηθήσετε το πνεύμα στην αποστολή του, βρίσκοντας το Machu Kila, την πρωτεύουσα των Inrashi.

Από μόνο του το πνεύμα παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί προχωρώντας στην ιστορία του παιχνιδιού θα σας δείχνει τις αναμνήσεις του καθώς βίωνε την πτώση του πολιτισμού του. Επιπλέον εισάγει ένα χαρακτηριστικό στο Lost Ember που το καθιστά ξεχωριστό: την ικανότητα να παίρνετε τον έλεγχο άλλων ζώων. Οι δημιουργοί του τίτλου δεν θέλουν να διακόψουν την ροή του παιχνιδιού με πολύπλοκα παζλ, αλλά αντιθέτως ακολουθούν μια αισθητική προσέγγιση στα πλαίσια παιχνιδιών όπως το Journey. Έτσι καθώς η πλοκή του παιχνιδιού προχωράει, θα έχετε την δυνατότητα να βιώσετε τον κόσμο του παιχνιδιού υπό διαφορετικές προοπτικές. Οι επιλογές είναι ποικίλες με διάφορα είδη ψαριών και πουλιών να αποτελούν μέρος της περιπέτειάς σας. Όσο το παιχνίδι αναπτύσσεται προστίθενται και πιο εναλλακτικές επιλογές όπως τυφλοπόντικες και κατσίκες, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε σε περιοχές με πιο δύσκολη πρόσβαση.

Το Lost Ember, έχει επιστρατεύσει για την μουσική του επένδυση τους Craig Corren και Will Morton, γνωστούς για την δουλειά τους στα GTA I-V και όχι μόνο έχει πετύχει τον στόχο των €100.000, αλλά πλέον κοντεύει να καταστήσει το στούντιο Mooneye ως ένα ανεξάρτητο στούντιο έχοντας μαζέψει €326.103. Σε λίγες μέρες λήγει το περιθώριο χρηματοδότησης, αλλά αν σας αρέσει η ιδέα μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στην επίσημη σελίδα του στο Kickstarter. Το παιχνίδι αναμένεται τον Μάρτιο του 2018.